VÅRA VERKSAMHETSOMRÅDEN INKLUDERAR

EL & AUTOMATIONSTEKNIK


Vi har egen elkonstruktion där vi konstruerar allt från små till stora styrskåp ofta med PLC och kundorderstyrda funktioner. Vi har även utveckling av egna lösningar i vår idéverkstad. Vi tar också projekt där vi står för helheten med konstruktion, skåpbyggen, installation, programmering samt dokumentation.


Vi hjälper också till med felsökning, R&D dokumentation, märkning samt projekt och teknikstöd.

  • Vi har byggt apparatskåp i 40 år och sett automatiseringen utvecklas i snabb takt. Relätekniken som vi tidigare byggde med är nu nästintill ersatt med styrsystem där HMI och överordnade system såsom Scada är en naturlig del i våra projekt.

  • Vi har även byggt apparatskåp i EX-zon och LSP-ställverk inom många branscher, där vi med ett brett kunnande genomfört projekt ihop med slutkund.

MONTAGE & INSTALLATION


I vår verkstad bygger vi skräddarsydda apparatskåp, elcentraler och kopplingslådor enligt era önskemål och gällande direktiv. Vi utför installationer och driftsättningar på plats hos våra kunder.


Vi tar gärna ett helhetsansvar för dina projekt från start till mål. Det kan omfatta både konstruktion, produktion och installation, allt enligt just dina önskemål.


SPECIALPROJEKT & PRODUKTER


Vi har erfarenhet och är duktiga på udda och speciella projekt. Fråga oss gärna. Flera av våra egna produkter har framkommit i samverkan med våra kunder.


Vi utvecklar och tillverkar egna produkter som exempelvis vårt senaste tillskott Thermosteel® värmebänk där vi vidareutvecklar en idé för att få den så energisnål som möjligt men samtidigt upprätthålla en miljö som tilltalar de som vill sitta ner då det är kallt ute. För ytterliggare information läs mer på vår hemsida varmasittplatser.se


Vi kan även utföra projekt som helhets- eller delåtagande med egna underentreprenörer vid behov.

  • Konstruktion och tillverkning av ett specialanpassat lyftverktyg för tunga lyft i ställverk och hos verkstäder där man lyfter apparatplåtar och komponenter in i apparatskåp. Kunder är bla. Siemens och SSAB.

  • Vidareutveckling av Thermosteel värmebänk för enklare tillverkning, högre kvalitet samt mindre miljöpåverkan.


  • Vi har även tagit fram en ny värmesits som kan passa fler ytor där man vill ha värme och sitta ner, den är tillverkad i återvunnen ABS plast och är lämplig överallt där man har en plan yta men det går givetvis att anpassa underlaget vid behov. Den är tänkt för läktare, spelarbås, men har egentligen väldigt många användningsområden.

KONTAKTA OSS NU FÖR EN OFFERT PÅ DITT PROJEKT